Voorwaarden

 

Deze term is van toepassing op elke gebruiker van deze site. Het feit dat u onze producten via onze website gebruikt of koopt, is een automatische toestemming en goedkeuring van deze overeenkomst, uw akkoord om te voldoen aan en te worden beheerst door deze Algemene voorwaarden vindt plaats wanneer u de Website voor het eerst gebruikt.

 Uw bestelling vormt een contractueel aanbod en onze aanvaarding van dit aanbod vindt plaats nadat u een verzendmail naar u heeft gestuurd, waarin wordt aangegeven dat uw bestelling is uitgevoerd en onderweg is naar u.

Persoonlijke informatie wordt alleen verzameld met behulp van e-mailformulieren, waarbij de invoer van persoonlijke of zakelijke gegevens vrijwillig is. Deze gegevens worden verwerkt en opgeslagen in overeenstemming met de Europese gegevensbeschermingsregelgeving en alleen gebruikt om uw bestelling te plaatsen.

Wij informeren u graag, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, indien van toepassing en welke persoonlijke gegevens door ons worden opgeslagen.

In sommige gevallen is het echter mogelijk dat gegevens worden overgedragen aan derden. Houd er echter rekening mee dat onze website links naar andere websites kan bevatten en dat dit privacybeleid niet van toepassing is op die leveranciers en websites.

 

My Taste Brazil

KVK Nr: 54614430

BTW Nr: NL317709513B01

Adres: Toscalaan 772 - 3194 BT - Hoogvliet

© 2020 - 2022 mytastebrazil | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel